• Project schoenendozen actie voor kinderen in Roemenie. Doel van dit project is om een kerstcadeau te brengen naar kinderen van kansarme gezinnen in Roemenie. Kinderen en ouders in Nederland wordt gevraagd om een kerst pakket te maken voor kinderen in Roemenie. Deze worden gedoneerd aan de stichting Childscare Foundation. Per auto worden deze pakketten gebracht naar Roemenie en rond kerst op basis scholen uitgedeeld.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Project voedsel voor gehandicapte en kansarme kinderen in Roemenie. Doel van dit project is het verkrijgen van voedsel en andere levensmiddelen via donaties. In samenwerking met verschillende supermarkten worden inzameling acties georganiseerd waar winkelende klanten verzocht donaties te doen aan stichting Childscare foundation. De donaties worden per auto naar Roemenie vervoerd. Deel van de goederen wordt uitgedeeld aan hulp behoeftige ouders van basisscholen. Ander deel van de donaties worden in samenwerking met stichting Alfa transilvana foundation(gelokaliseerd in Roemenie) gedoneerd aan gehandicapte kinderen.
  • Project voedsel aan Oekraïense vluchtelingen. Hierbij word voedsel ingezameld op dezelfde manier als het project voedsel voor gehandicapte en kansarme kinderen in Roemenie. Ook hierbij word er samen gewerkt met de locale stichting Alfa transilvana foundation. Met behulp van deze stichting orden de voedsel pakketten uitgedeeld aan vluchtelingen uit Oekraïne die verblijven in Roemenie.
  • Naast materiële donaties krijgt stichting childscarefoundation ook geld donaties. Deze donaties worden gebruikt om voornamelijk het vervoer naar Roemenie te bekostigen. Dit houd in de brandstofkosten en onderhoud van de auto. Overige kosten houd in onderhoud van de website en kantoor kosten. Geld wat overblijft na deze kosten gaat naar de verschillende lopende projecten zoals het kopen van voeding wat te kort is ingezameld.
  • Donatie aan ziekenhuis in Roemenie

      

 

 

Deze pagina wordt binnenkort aangepast.