Kerst cadeau voor een arm kind 2022

2008 is de stichting childscarefoundation ontstaan, sinds dien werken wij voor kinderen in Roemenië. Er wordt hulp gegeven aan kansarme, gehandicapte en zigeuner kinderen. De ouders van deze kinderen hebben vaak geen geld om goed voor hun kinderen te zorgen. Al vele jaren rond de kerstdagen brengen wij voor deze arme kinderen schoenendozen gevuld met leuke cadeautjes. Ook dit jaar wil de stichting rond de kerstdagen schoenendozen met leuke gebruiksartikelen en cadeautjes uitdelen op de scholen. Help je mee? Namens de arme kinderen alvast bedankt Tips voor de inhoud:

 • Liniaal/ Geodriehoek
  Schriften/ Hobbylijm
  Tekenpapier/ Schaar

  Penne/Potloden
  Kleurboek/Vouwblad
  Muts,sjaal, wanten
  Badschuim/Zeep
  Tandenborstel/ tandpast
  Handdoek/ washand
  Nieuw ondergoed/sokken

Hoe maak je een pakket? Je neemt een standaardmaat schoenendoos zodat ieder kind ongeveer even groot pakket krijgt. Maak een keuze of het pakket voor een jongen of een meisje is welke leeftijd. Zet dit ook duidelijk op de doos door middel van de symbool op de doos te plakken. Als laatste, heb veel plezier met het vullen van het pakket! Als je klaar bent met inpakken doe de doos dicht met een elastiek. AUB geen snoep of voedsel in de pakketten te plaatsen.

Voor het transport vragen we een bijdrage van 7,50 euro per pakket, je kunt dit in een envelop stoppen en op het pakket vastplakken.

AKTIE SCHOOLBOEKEN: De school boeken die deze Roma kinderen nodig hebben tot de zomervakantie kost per kind 5 euro. Helaas hebben een vele ouders geen geld hiervoor. U zou deze kinderen kunnen steunen door dit bedrag te doneren. Rekening voor deze actie is NL41INGB0004835605 met de opmerking schoolboekenactie.

Inleveren: Tot 7  December op de Weidemolen 5 1723CA Noord-Scharwoude.
Of tot 4 December in de Kerk Sjaloom in Heerhugowaard of anders daarna bij mij thuis in Noord Scharwoude ook tot 7 December

Graag bellen indien u langs komt: 0623256122

De pakketten zullen rond de kerst worden overhandiging. Hierbij worden ook foto’s gemaakt, de reportage zal rond februari 2023 klaar zijn.

Mail ons:
Info.childscarefoundation@gmail.com
www.childscarefoundation.nl

De Poster van de actie vind u op www.vandemolennatuurproducten.nl

AKTIE SCHOOLBOEKEN : De school boeken die deze Roma kinderen nodig hebben tot de zomervakantie 2022  kost per kind 5 euro. Helaas is daar vaak geen geld voor. Zou u hiervoor een bijdragen willen leveren? Rekening voor deze actie is NL41INGB0004835605, vermeld hierbij dat het de schoolboekenactie betreft!