Aoma Diffuser.

 

Één van onze populairste modellen! De Unity diffuser in licht hout is de perfecte aanvulling voor elke inrichting. Door zijn stijlvolle en lichte houtprint kan hij mooi gecombineerd worden met andere houten elementen in het interieur. De druppelvormige diffuser blaast via een gat aan de bovenkant de nevel omhoog, om deze zo door de ruimte te verspreiden.

-Luchtbevochtiger
-Geurverspreider
-Luchtzuivering

De voordelen van een Geurwolkje
Heb jij last van een droge keel, verstopte neus, droge huid, hoofdpijn of rode ogen? Herken jij het koude gevoel terwijl de verwarming hoog aanstaat? Ervaar jij in je huis of werkplek vaak een droge lucht en alle daarbij behorende narigheden?

Dat kan je allemaal voorkomen met de aanschaf van een Aoma Diffuser. Dat is een luchtbevochtiger, én een geurverspreider in één. Zuivert ook nog eens de lucht! Door Zout uit een zoutmijn in Roemenie met bv: Munt, Menthol, Eucalyptus, Thijm enz wat we ook gebruiken in onze voetenbad collectie. met het water te mengen, bevochtig je niet alleen de kamer, maar verspreid je ook een aangename geur. Dit voorkomt alle eerder genoemde ongemakken. Naast dat de Aroma Diffuser bevorderlijk is voor jouw gezondheid, is deze ook goed voor je kamerplanten. Voor een kleine prijs heb je dus een groot plezier!

Ook voor Astma Astma is aandoening van luchtwegen.

 Bronchitis  Bij kortademigheid door luchtwegvernauwing kunnen luchtwegverwijders, meestal weer per inhalatie, nuttig zijn.

Alle kamers in je huis zijn geschikt voor een. Van de slaapkamer, tot de woonkamer en de babykamer. In de gang om een aangename binnenkomst te verzekeren, tot de badkamer om eventuele nare geuren te maskeren. Op kantoor of in de studeerkamer om concentratie te bevorderen, of in de babykamer voor een rustgevende

 

   

 

Anijs, Drop, Eucalyptus, Kauwgom, Menthol, Watermeloen, Zoethout, Bosbes, Fruitmix , Crenberry, Gember, ice mint, Mango, Munt, Rozen, Vanille, Appel kaneel, Citroen/ Limoen,Honing, Kersen, Salie, Thijm, Anijs plus Wibertje, En Borsthoning.

 

     

 

Dit zijn de producten en er komen er nog meer bij.
Propolis is goed voor: Antibacteriële en antischimmel.Helpt bij eczeem en kwetsbare huid
Propolis Galbenele is goed voor: Stimuleert de regeneratie van de huid, ideaal bij eczeem.
Galbenelle is goudsbloem en is voor Stimuleert de regeneratie van de huid, ideaal bij eczeem
Stinkende gouwe crème is goed voor: Behandeling van herpes, wratten, psoriasis,
Smeerwortel crème is goed voor: Helpt bij pijnlijke spieren, pezen, gewrichten en kneuzingen.
Arnica crème is goed voor: Helpt bij blauwe plekken, spierpijn, kneuzingen en gewrichtpijn.

 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.